Feeling my Acekard will be blocked

Discussion in 'Acekard' started by Twilight Loz, Sep 20, 2009.

Sep 20, 2009
  1. Twilight Loz
    OP

    Member Twilight Loz GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Location:
    London
    Country:
    United States
    Ok, I updated me acekard so that it can work on a 1.4E DSi (updated about 3 months ago) and it was working perfectly on the DSi but then when I downloaded Art Style: Kubos (from the DSi shop) the acekard 2i stopped working, there would be no icon presenting the game card and it would say, problem with game card (along those lines), luckily I had a ds lite, so i plugged my 2i into the lite and updated the card for the dsi, and then when i plugged the card into the DSi, it started working.
    Bottom Line: Do Nintendo secretly update your DSi (not changing the version eg, 1.4E/J etc) whenever you buy a new/most downloaded game from the DSi shop? And will the 2i be blocked in the future?
     
  2. Ireland 1

    Member Ireland 1 GBAtemps resident Irish

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    I heard about this before form my cousin he thinks the same that they updatre it to 1.4E/U/J .1 or something like that
     
  3. Chaosruler

    Member Chaosruler GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    491
    Location:
    Tekoa
    Country:
    Israel
    I can proove that you are right, I just wasnt 100% sure
    see, the port to update firmwares is different then DSi shop`s stuff
    the port to DSi shop for me is unblocked, however my happy non-cheap sucky god ****** ISP is blocking the firmware update port for the DSi (o.0)
    I always knew it, when it wasn`t just for the DS, but even for cellphones and stuff
    it seems that I can`t download from the DSi Shop either now ("Warning, firmware not compatiable") ("Cannot download new firmware, Try Again?")
     
  4. nadoon

    Banned nadoon Banned

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Planet Earth
    Country:
    United Arab Emirates
    :wtf: No! Hey, good thing I have a lite. [​IMG] But still NoOoOoOoOo!
     

Share This Page