1. mrkurtcobain

    OP mrkurtcobain GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Ok so I updated my CFW RXtools from 9,2 to 10,7 and after doing so ran my fbi and installed 4 games. After installing said games, I rebooted my device only to find that my fbi is missing. Is there a way to reinstall it. I tried loading through sysnand and running pasta but it still doesnt show on my emunand, also if I run pasta on my emunand, it freezes at the restart.
     
  2. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
    sounds to me like the CIA took over the FBI investigation....:tpi:

    I would inject FBI into health and Safety app then use that to install the FBI CIA again. this will also allow you to install FBI whenever you want.

    I went the extra mile with mine and installed the NAND install version of Devmenu (on that iso site) on mine so I can use it to install CIAs while in CFW even if the system were to ever be formatted as it stays in NAND until you delete it with FBI.
     
  3. mrkurtcobain

    OP mrkurtcobain GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    dddddddddddddddddddddd
    ya working on injecting into health atm.
     
  4. Seepy

    Seepy Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 24, 2016
    Messages:
    24
    Country:
  5. mrkurtcobain

    OP mrkurtcobain GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Im so confused, I cant get the fbi into the health and safety. I cant run decrypt 9... I put the 3dsx and sdmh file at the 3ds folder and the d9ui folder at the root of the sd
    But when I run it, its just a black screen and freezes
     
  6. mrkurtcobain

    OP mrkurtcobain GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    bahahaha im stupid, I put the files from my d9ui on my root, and i needed the d9wip files ... =\ got it working :D
     
    driverdis likes this.
  7. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
    That is good to hear. I actually made a mistake like that just today but with safeAL9H, I forgot 2 files and was confused on why I was getting an error about missing files :blink:
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Deleted, Itself,