fat getf- 1, setWBFS- 2

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by matt1tude, Aug 26, 2012.

Aug 26, 2012

fat getf- 1, setWBFS- 2 by matt1tude at 10:48 PM (690 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. matt1tude
    OP

    Member matt1tude GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    126
    Location:
    Crewe, UK
    Country:
    United Kingdom
    Hello to you, I've just recently had my HDD formatted to WBFS and have had it that way for a good few years now. But I decided to bite the bullet and format it to FAT32 for the new USB Loading for NGC games I used wbfs2fat programme. Everything went well and all games are in .wbfs but the few games i checked afterwards worked fine apart from Arc Rise Fantasia which gave me a "fat getf- 1 and setwbfs- 2" when trying to boot with CFG Loader v70r45 (tried downgrading but still the same) if i use USB Loader GX it resets the Wii back to the main menu. It had no problems when my HDD was in WBFS partition.

    Anyone with a solution to my prob, Cheers.
     
  2. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    Check that the image is good. You can do that via the games internal SHA1 checksum. Eg using WBM or "wit verify".

    Generally that game should run from FAT, but I have never converted it with wbfs2fat.
    Which version did you use? (And did you use the ignore-error-6 option?)
    If you can get me wbfs2fats backup or debug file I can take a closer look for other potential problems.

    edit: check the fat32 for errors too
     
  3. matt1tude
    OP

    Member matt1tude GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    126
    Location:
    Crewe, UK
    Country:
    United Kingdom
    Cheers, I look into it and get back to ya.

    Edit* sorted, I used Wii Backup Manager, tranfered the file to my laptop in ISO format then deleted the file on my HDD and finally tranfered the file back to my HDD (it automatically converted it to .wbfs) and now it is working again. Cheers again for te help bud.
     

Share This Page