EZ3in1V issues

Discussion in 'Acekard' started by wired57, Sep 29, 2009.

Sep 29, 2009

EZ3in1V issues by wired57 at 8:38 AM (676 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. wired57
    OP

    Newcomer wired57 Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    okay, anytime I load a game into the nor flash of this 3in1 card, I can play them just fine from the main menu of the dsl, however if I try to load the card from inside akaio 1.5/1.4 it always locks up after the gba logo screen. however, the smaller games I want to play, if I load them into the psram they work perfectly time and time again. any clue on how to fix this issue? I've used the ez4 rom patcher, among other tools and loaders but I always have the same issue

    Thanks
     
  2. kineticUk

    Member kineticUk GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    457
    Location:
    Newcastle
    Country:
    United Kingdom
    I think its just a bug. It has been the same with my AKAIO both 1.4.1 and 1.5. The same problem, you just have to power off then load from the DS instead of from within AKAIO.
    Would be nice if this can be fixed in the future.
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    either you have a 3in1+ (which has some issues with the native akaio software), or your gba game/homebrew doesn't have a valid header.

    -another world
     
  4. wired57
    OP

    Newcomer wired57 Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have a feeling it's the 3in1+ I'm hoping this can be fixed in future builds
     
  5. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    it won't be. smiths has no desire to update the code. instead use gba exploader .58b or buy the older 3in1new. you can still get them from realhotstuff.com.

    -another world
     
  6. wired57
    OP

    Newcomer wired57 Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    well, if I use gbaldr I can load games 16mb or less is size to the nor and then akaio will load the card right, if it's larger then that though it fails to boot. but not if flashed with akaio which sucks, but I gusse I'll have to save up fot the older card
     

Share This Page