EZ-Flash Vi Set Up Help

Discussion in 'EZ-Flash' started by DarkAdamm, Mar 25, 2009.

Mar 25, 2009

EZ-Flash Vi Set Up Help by DarkAdamm at 8:44 AM (722 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. DarkAdamm
    OP

    Newcomer DarkAdamm Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    I am trying to set my new EZ-Flash Vi Card up. I have it set up to where it runs games at this time.

    But I can not figure out how to use the Real Time Save function. I have heard people mention enabling it first but I can not see in the menu where to do that. Can anyone tell me what I need on my card to make this work?

    Thanks
     
  2. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    just press start when highlighting a rom in the menu or press the orange button on the button screen
     
  3. DarkAdamm
    OP

    Newcomer DarkAdamm Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Nice. I will try it now. Thanks

    Yes it worked. Thanks ALOT.

    Now if I can just get you to tell me where to find some good skins for the Vi, I will be set.
     
  4. DarkAdamm
    OP

    Newcomer DarkAdamm Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Oh and where do I put the walkthru and what format does it have to be in.

    You have already been a big help. Thanks again.

    Never mind, I found my answer here.
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=140513

    Sorry, I am new to the site but I am very impressed so far.
     

Share This Page