Hacking Eshop Games won't load

John2568

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 24, 2016
Messages
206
Trophies
0
Age
48
XP
570
Country
United States
Installed eshop games through haxchi with wud installer

all of the sudden all my eshop games get error "this software cannot be used. The Nintendo Network ID used to purchase the software has been deleted"

what the reason behind this and fix

thanks
 

John2568

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 24, 2016
Messages
206
Trophies
0
Age
48
XP
570
Country
United States
got then from usb helper yes running CFW through Haxchi the wii u regular games are fine though only eshop games

i run haxchi no buttons pressed then exits to wii u menu i see its in firmware 99.999. etc then i run haxchi holding B and install game finishes and installs
when i load game says error about network id etc
 
Last edited by John2568,

Gourmet

Banned!
Banned
Joined
Sep 17, 2015
Messages
121
Trophies
0
XP
113
Country
Brazil
Try reinstalling haxchi, make sure the default in config is set to proper sign patches. You could try mocha too. Also use puctuation please.
 

John2568

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 24, 2016
Messages
206
Trophies
0
Age
48
XP
570
Country
United States
i tried installing haxchi again same problem
my haxchi config is

a=fw.img
b=wiiu/apps/homebrew_launcher/homebrew_launcher.elf
default=sysmenu

is mocha easy to install and is it safe

thanks
 

Dust2dust

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,002
Trophies
2
XP
3,379
Country
Canada
If you have the file fw.img on your SD card, it might be worth a shot to try that to load a CFW. That's the old way and is deprecated, but it should work. And before you ask, no, it can't be shared here. copyright Nintendo, and stuff...
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: I think Scientology might? Lol