Hacking Error [NXBOOT] failed to mount emmc

Daroxx

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 7, 2020
Messages
36
Trophies
0
Age
39
XP
130
Country
Afghanistan
Hey folks,

additionally to this thread (https://gbatemp.net/threads/dead-board-no-short-found.574427/) I got the switch back to life. The LCD is working and with a new sd connector it now even reads sd-cards. But now I'm kinda lost due to too low knowledge about cfw.

I guess the history of the device was a miss flashed cfw or any other cfw related problem. But since someone already tried to "fix" it they destroyed even more and I had to do quite some stuff to even have the lcd working. So not much more information about the software.

The current state is. AutoRCM is enabled. I get immediatly the RCM-OK message in tegraRCM. But I can't boot anything. I tried hekate and atmosphere but I always get the error from the title. Can anyone give me a tip on what to do or if the device is even repairable?

Thanks in advance.
 

Daroxx

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 7, 2020
Messages
36
Trophies
0
Age
39
XP
130
Country
Afghanistan
Ok. So I got hekate to wtork. It seems that due to a corrupted sd-card, it didn't load hekate properly. Nontheless the emmc still can't be accessed. If I try to create an emuemmc it says init emmc failed. Just switching over to another one won't work I guess?
Can I still save this device?
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
17,822
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
11,796
Country
United States
Ok. So I got hekate to wtork. It seems that due to a corrupted sd-card, it didn't load hekate properly. Nontheless the emmc still can't be accessed. If I try to create an emuemmc it says init emmc failed. Just switching over to another one won't work I guess?
Can I still save this device?
Looks like the eMMC is dead.
 
  • Like
Reactions: Daroxx
General chit-chat
Help Users
    Veho @ Veho: https://i.imgur.com/gYVvLQ2.mp4