Error code 60000 not fixing!

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by banjo2, Jul 7, 2016.

  1. banjo2
    OP

    banjo2 child

    Member
    226
    26
    May 31, 2016
    United States
    USA
    Hello, I have AC;CF and I have been trying to play online. Of course, when I connect with my old profiles it gives me error code 60000. I made a new profile and it connects fine, but I wanted to use my old profile. I used PIDTool a couple weeks ago then again two days ago and I still get 60000. The wiki page I read says it should be done in 24 hours but it still doesn't work. Do I need to send my FC to WiimmFi?
     
  2. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    3,862
    738
    Mar 2, 2015
    United States
    Did you do anything to your save? It could be blocked due to excess bells, furniture hacks, etc.
     
  3. TheTurkGamer

    TheTurkGamer GBAtemp Regular

    Member
    173
    7
    May 5, 2016
    Netherlands
    In your computer eating all your data
    try reseting your modem
     
  4. banjo2
    OP

    banjo2 child

    Member
    226
    26
    May 31, 2016
    United States
    USA
    Well yes, I am using infinite bells, but then why does my new profile work even with infinite bells? I am using Actoolkit and NPCTool on my savegame. Also when I put in my FC on http://wiimmfi.de/nick/ (0860-7615-4511) it tells me it's status is 'app'. My new FC tells me 'created,active'. A non-existing FC like 9999-9999-9999 tells me '-'.
     
  5. Wiimm

    Wiimm Developer

    Member
    2,156
    368
    Aug 11, 2009
    Gambia, The
    Germany
    0860-7615-4511 is known (send by pid-tool), but there is o login try. have you patched your image?
     
  6. banjo2
    OP

    banjo2 child

    Member
    226
    26
    May 31, 2016
    United States
    USA
    I'm using a Riivolution patcher that came in a pack. It works fine for other profiles on the same pack/rvforest.dat town. Maybe it's because I have OHDLC in my pockets?