error 1035 fix tutorial

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pacman366, May 23, 2009.

  1. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    3
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    FIXED THE LINK [​IMG]
     
  2. pacman366
    OP

    pacman366 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2005
    United States
    yeah, some people seem to be seeing this error alot with cboot2 at that point.. i did as well, and all i did was switch from my 2gb sdhc card to an old 256meg non sdhc card and it stopped the error. Iv herd on another post that this happens when theirs another usb device hooked up to the wii, it may also be something with the formatting of the card. try doeing a full fat16 format, with the default allocation of the card. other than that i stumped as well.
     
  3. albalb

    albalb Newbie

    Newcomer
    1
    May 26, 2009
    United States
    any progress on this? I'm stuck at the same point. tried 3 different sd cards, reformatted, etc. still getting disk init failed error
     
  4. albalb

    albalb Newbie

    Newcomer
    1
    May 26, 2009
    United States
    http://gbatemp.net/index.php?download=5948

    There's a newer version of cboot2 that seems to work more reliably. copied that to my sd card, and followed the rest of the instructions.

    awesome step-by-step... thank you
     
  5. pacman366
    OP

    pacman366 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2005
    United States
    Glad to see i was able to help someone [​IMG]. Ill update my archive w/ the new cboot2 later on tonight.
     
  6. Barim

    Barim Member

    Newcomer
    1
    May 24, 2009
    Netherlands
    I'll try that once I get home on Friday then.
     
  7. pacman366
    OP

    pacman366 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2005
    United States
    I updated the archive to include the new cboot2 version. http://sadnetworks.ath.cx:82/iosdowngradev3.rar . This version apparently works when bootmiis installed as an ios in addition to working when bootmii is installed as boot2, I have not been able to test it though.
     
  8. albalb

    albalb Newbie

    Newcomer
    1
    May 26, 2009
    United States
    awesome work. I'm up and running!!! Thanks for putting this all together. There is so much documentation out there that just doesn't work.
     
  9. JohnnyCheeks

    JohnnyCheeks GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 20, 2007
    United States
    Portland, Oregon
    You sir, are a godsend. Since December have I been in the dark while everybody else it out there having fun with the latest whizbang programs.

    USB LOADER HERE I COME!

    PS - Your version 3 archive is missing some apps and wads that were in the 1st 2 archives ... just a heads up [​IMG]

    Edit: PPS - Everything works perfectly. Found my old 40gb external and am now installing my collection. Thanks! [​IMG]
     
  10. Barim

    Barim Member

    Newcomer
    1
    May 24, 2009
    Netherlands
    Great, everything's working perfectly now. I also noticed the missing files, but managed to get them from the second archive.

    Anyway, thanks a lot, this really helped.
     
  11. pacman366
    OP

    pacman366 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2005
    United States
    Ohh sorry about that, i seemed to left out the wads... ill re-add them.

    Edit:
    there in!! i left the name of the archive the same.. i wanted to include wankies ciosv_12 but the links down.
     
  12. sirakain

    sirakain Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jan 31, 2008
    France
  13. Rebound

    Rebound GBAtemp Fan

    Member
    1
    Jan 31, 2008
    Hey I'm having a bit of trouble with this. It goes fine up until the IOS downgrader. I select A to continue but it just comes up with "Press any button to restart..." Then when I restart it shows up with "the system files are corrupt"

    Anyone know the problem?
     
  14. pacman366
    OP

    pacman366 Member

    Newcomer
    2
    Nov 21, 2005
    United States
    if you have preloader you may want to re-run the preloader installer after running step 12. if not, try to skip step 12 and run the ios downgrader. If that doesn't work then try skipping step 12 and 13, and just run the latest CIOS installer (rev 13 i think?).
     
  15. Rebound

    Rebound GBAtemp Fan

    Member
    1
    Jan 31, 2008
    Yeah that worked, thank you [​IMG]
     
  16. ghostdogjp

    ghostdogjp Newbie

    Newcomer
    1
    Aug 3, 2009
    United States
    HELLO thks all for the work you do i searched for 3 days about these files.

    and i arrive to wad installer now but a little problem he didn't recognise my wiimote

    tryed with 2 but when i try to shynchronise them they blink with 3 wiimote blue led


    could you help me ?
     
  17. julyssa84

    julyssa84 Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 28, 2010
    United States
    hello i just did all the process but when downgrading the ios finish the process and when did reeboot nothing happend and now the wii wont load up what can i do to fix it can you tell me thank you
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...