1. inatorinator1

    OP inatorinator1 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    I have seen this question before although it didn't have to do with homebrew. When ever i try use the eshop I keep getting the error 007-2001. This happens when I tried to open it as normal on the home menu and on the homebrew launcher. I have version 10.3 with browserhax, menuhax, and Ironhax installed. I can not use the eshop at all.
     
  2. Msama

    Msama Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 30, 2015
    Messages:
    53
    Country:
    France
    I had the same problem
    Go to Settings > Profile > Region and change it.
     
  3. inatorinator1

    OP inatorinator1 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    I'm confused, do I go on hans because I went to hans, opened eshop while holding L then changed the region to --- but it didn't fix anything.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I also opened system settings with hans and it was already --- in region
     
    Last edited by inatorinator1, Dec 30, 2015
  4. RainCode

    RainCode   
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    164
    Country:
    United States
    Did you change your region via HANS and then visit the system settings? If you did then the region had changed to whatever you selected.

    Anywho, as stated already, do go to the system settings app and manually change it back to the correct region.


    ---------------------

    I believe '---' would mean default region (the one already set).
     
    Last edited by RainCode, Dec 30, 2015
  5. inatorinator1

    OP inatorinator1 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Oh i'm so dumb. Now I know what you guys were talking about. My region was set to Japan.
    Thnx bros now I can finally use eshop
     
    Last edited by inatorinator1, Dec 30, 2015
  6. V3NUS_M1NER

    V3NUS_M1NER GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    391
    Country:
    United States
    This did not work for me. I had entered Settings with HANS set to Japan as OP had. Region is set to United States in Settings, and I am still receiving this error.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Error, eshop,