Enable PLugins

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by rockstar99, Feb 21, 2010.

Feb 21, 2010

Enable PLugins by rockstar99 at 4:31 PM (2,457 Views / 0 Likes) 18 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    how do i enable plugins in 5.03 gen-c on a psp 3000, i have everything(vsh.txt, game.txt and all the .prx files) when i select plugins from the gen recovery menu i cant see my plugings and they are in the seplugins folder [​IMG]
    i just want remotejoylite so can somebody send me their whole seplugins folder with only the remotejoylite plugin
     
  2. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    To get remotejoylite to work make sure you have the entries in VSH.txt, POPS.txt and GAME.txt correct, they should look like this:-

    ms0:\seplugins\remotejoylite.prx 1 (the 1 signifies that it is activated)

    Then make sure you set the XMB and GAME CPU clocks to 333MHz for the smoothest output.
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    wait what pops.txt?
    never heard of it and i dont use the popsloader thing [​IMG]
     
  4. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    pops.txt is for ps1 games so don't worry about it if you don't play them.

    What do you mean you can't see your plugins? You don't get options to use them? Follow jamstruth's instructions then. [​IMG]
     
  5. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    5.03 gens recovery menu is mixed up plugins are under another option.
     
  6. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    where I cant find the plugin?
     
  7. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Can somebody just upload all the files that are supposed to be in my seplugins folder please.
    I just wanna be sure
     
  8. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Nothing is 'supposed' to be in your seplugins.

    When you download plugins you put them in there unless it states otherwise.
     
  9. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    so for remotejoylite can you give me the files that gotta be in seplugins?
     
  10. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
  11. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I have all the correct files but when i go to the plugins option in the GEN Recovery Menu i just see the wma play back and flash player thing, my plugin doesnt show up ;(
     
  12. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    Why remotejoylite ? You can use PSP 3000 on tv out composite cable. Only PSP 1001 doesnt have that and will need the remotejoylite.
     
  13. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I dont have the cables and dont see any reason to buy them when i can use remote joy lite
     
  14. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    Buy one and it is much better than remote joy lite because some games are slower in fps speed on remote joylite which I was told.
     
  15. Okami Wolfen

    Member Okami Wolfen GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    257
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    You can't change the seplugins folder on your PSP, you have to change it when you connect your PSP to your computer.

    Just so ya know. [​IMG]
     
  16. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I know that but the plugins dont show up so what do i do?
     
  17. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Try the option above the "Plugins" option.
     
  18. Brian117

    Member Brian117 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    3,249
    Location:
    Cleveland, OH
    Country:
    United States
    For the plugins not showing up in your plugins folder in the recovery menu, be sure to put a 0 at the end of the plugin name in the .txt.

    0 is for disabled, and 1 is for enabled.

    So here's what should be written in the .txt file:
    Ex:
    PspPowerSaver being the name of the plugin.

    From there you should now see the plugin listed in the recovery menu and can enable it. Or, you could always just put a 1 where the 0 goes and it will then be enabled so you don't have to go into the recovery menu. [​IMG]
     
  19. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    OMFG!!
    That did teh tick thank yo so much!!
    Also thanks brian I didnt know about the 0 and 1 [​IMG]
     

Share This Page