EFA-Linker - RTC??

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by itdemo, Dec 8, 2008.

Dec 8, 2008

EFA-Linker - RTC?? by itdemo at 6:48 PM (1,394 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. itdemo
    OP

    Newcomer itdemo Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Ireland
  2. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,674
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    DX stocks the EFA Simple, which doesn't carry the RTC.

    Sadly, the normal EFAs aren't produced anymore.

    Beware of the EFA II DX is selling, it's just a large-capacity EFA Simple, so no drag-n-drop [​IMG]
     
  3. itdemo
    OP

    Newcomer itdemo Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Ireland
    Is there any good capacity flash cart with RTC? I really need it because I am a big fan of the Pok√©mon Games! [​IMG]
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
  5. itdemo
    OP

    Newcomer itdemo Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Ireland
    But I thought that when you patch games you can't use clock-based events? [​IMG]
     
  6. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    there are different kinds of patching, RTC patching is one, SRAM is another.
     
  7. itdemo
    OP

    Newcomer itdemo Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Ireland
    Are there any 3-in-1s with an RTC because if I have to I can use a DS?

    Thanks! [​IMG]

    EDIT: I have found an EZFlash III 2Gbits Devkit. It is $74.95. Is it good? And also would it be a fake?
     
  8. IceRentoraa29

    Member IceRentoraa29 Don't get in between a kid and his ice cream cone.

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    209
    Location:
    The Land of Wuz AKA: Kuromi
    Country:
    United States
    If that's from Jandaman, it should be real. I bought the 1Gb from there years ago and it worked perfectly *is still kicking self for letting cousin use it [​IMG] *
     
  9. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    there is no 3in1 with RTC.
     
  10. itdemo
    OP

    Newcomer itdemo Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    Ireland
    Alright Thanks.
    I think I will buy the EZ-Flash III...
     

Share This Page