Edge 2.0 released

Discussion in 'EDGE' started by spangus, Nov 29, 2010.

Nov 29, 2010

Edge 2.0 released by spangus at 8:15 AM (9,931 Views / 0 Likes) 58 replies

  1. spangus
    OP

    Newcomer spangus Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    Cannot see a topic so I'll start one. Edge 2.0 finally out:

    Link
     


  2. shadower1988

    Newcomer shadower1988 Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    9
    Location:
    Phillippines
    Country:
    Philippines
    Does this mean, We can play Golden Sun DD on it?
     
  3. Kaimu

    Newcomer Kaimu Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    42
    Country:
    Indonesia
    Tried it, and still got black screen for Golden Sun using this new firmware
     
  4. MF Tlaxcala

    Member MF Tlaxcala GBAtemp Regular

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    140
    Location:
    Netherlands, Eindhoven
    Country:
    Netherlands
    Yeah finally!!! Well, does it fixes "The Sims 3"?
     
  5. shadower1988

    Newcomer shadower1988 Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    9
    Location:
    Phillippines
    Country:
    Philippines
  6. Weaselpipe

    Member Weaselpipe Erratic Temp user

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    527
    Location:
    Somewhere Else
    Country:
    United Kingdom
    But that ever popular pokemon Black and White sound issue has been resolved. Hooray, etc....

    Personally I don't mind a game sounding awful so long as it plays, I worry that they waste all their time fixing a sound issue on a game that is playable, when they should be fixing glitches in other games
     
  7. MF Tlaxcala

    Member MF Tlaxcala GBAtemp Regular

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    140
    Location:
    Netherlands, Eindhoven
    Country:
    Netherlands
    I think that this version was already done before Golden Sun DD was released.
    So, the fix isn't included yet in this version. Maybe and i hope in the next release for you guys because i don't play Golden Sun DD (yet)..
     
  8. undertoe

    Newcomer undertoe Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    Australia
    I didnt believe they would really do it after all this time. Awesome! 1.41 fix and new OS [​IMG]
     
  9. jhazicalization

    Newcomer jhazicalization Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    39
    Location:
    United Arab Emirates
    Country:
    Philippines
    i think this update only has game compatibility like the Cyclo 1.60.
     
  10. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,030
    the big question: have they updated the EDGE so that it works on DSi 1.4.1 ?
     
  11. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Yes.

    0583 - Shikakui Atama wo Maruku Suru DS Joushiki Nanmon no Shou (J)

    [​IMG]
     
  12. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    no, here is the big question. if the edge is a budget clone of the cyclods and both kits release firmware days apart, does that mean team cyclo released the edge to make more money and that its not a clone but actually a neutered (missing flash mem) and rebranded cyclods? this would mean they have been behind the updates the entire time? with all the recent OEM kits (ismart premium is an ez vi, ismart mm is an iplayer, r4 ultra is an ak2i, etc) is this theory that far fetched? even the change logs are similiar in that they "updated a bunch of stuff."

    -another world
     
  13. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Of course. It's just like iPlayer and Team Supercard.

    Everybody knows that since at least a year.
     
  14. indask8

    Member indask8 New Member Forever

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    987
    Location:
    Look at the Flag...
    Country:
    France
    Bootstrap V3 is out also (will obviously make the iedge work on 1.4.1). [​IMG]

    You need another rom to make he bootstrap:
    "Shikakui Atama wo Maruku Suru DS Joushiki Nanmon no Shou".

    Don't know what the icon is...
     
  15. AndroidDem0man

    Member AndroidDem0man GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    295
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Oh Romee? Look an update? LOLNOTDEAD????
     
  16. rainwhore

    Newcomer rainwhore Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United Kingdom
    This update makes 999 work :-) But not Golden Sun. :/
     
  17. Weaselpipe

    Member Weaselpipe Erratic Temp user

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    527
    Location:
    Somewhere Else
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for checking 999, that was on my 'to check' list!

    Will give it a proper play through though as it let me get reasonably far on the last firmware before seizing up
     
  18. TheYummyKenshin

    Newcomer TheYummyKenshin Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    Super Robot Taisen L works without patching now. Also the sound glitch is fixed.
     
  19. teddystacker

    Newcomer teddystacker Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    Would be very grateful if anyone could help , as I have updated the v 3 boot strap , but still get the error message when I insert the IEdge into the DSI

    1) I am using updater v 3.0
    2) I have the correct rom 0583 (checked its md5)
    3) I updated in the PC , the tranfered the SD card into the IEdge
    4) Inserted into dsi and then booted , DSI boots into its main menu , the only icon visible is the "Suduok hudson" one, when I select this and press , all I get is the "a error has occured blah blah" message.

    Am I missing something silly here , any way of forcing the update?

    Thanks in advance

    Teddy
     
  20. Stevetry

    Banned Stevetry Most perverted person in GBATEMP

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,294
    Location:
    Puertorico
    Country:
    Puerto Rico
    i just lol they are so lazy waiting for cyclods to release a firmware so that can release theirs and act all awesome and stuff
     

Share This Page