1. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    Hi, can someone please tell me, how can i play gameboy advance cia´s on emunand??

    Psdt: i already install the cia with Fbi but give me an error.
     
  2. Nyannurs

    Nyannurs GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    478
    Country:
    Germany
    if your NANDs are unlinked, install the CIA on both NANDs.
    if your NANDs are linked, install it on Sysnand and boot it from there.

    are you using rxtools?
     
  3. gameus

    gameus GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    108
    Country:
    United States
  4. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    Sure, i´m using Rxtools and... my sysnand are unlinked so... only have to install it in bot nands and that´s it??
     
  5. Nyannurs

    Nyannurs GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    478
    Country:
    Germany
    yes. install the GBA VC cia in sysnand and emunand and you should be set to boot it in whatever NAND you want.
    P.S. If you boot it in emunand and exit it, you'll be kicked back into sysnand because of AGB_FIRM, so just start it in sysnand and youll be good
     
  6. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    Thank u very much, i´ll try
     
    Nyannurs likes this.
  7. Nyannurs

    Nyannurs GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    478
    Country:
    Germany
    let me know if it works
     
  8. hacksn5s4

    hacksn5s4 Banned
    Banned

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    4,332
    Country:
    you only need to install the patched version if you want to run it on sysnand inject fbi into heath and saftey app on sysnand then boot into sysnand with out using rx mode using rxtools go into heath and safety and it will boot up fbi then install the cia then install cia on emunand
     
  9. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    Im using the gba cia files of the page iso.... that page on the cia´s section, have multiple cia´s of VC... so i´m using that files like pokemon ruby of the gba... it´s already patched like u said??
     
    Last edited by Escorpion, Jan 8, 2016
  10. Nyannurs

    Nyannurs GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    478
    Country:
    Germany
    remove the name of that site from your post, you can get banned for mentioning it. please refer to it as "that iso site"
     
    Last edited by Nyannurs, Jan 8, 2016
    Escorpion likes this.
  11. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    I need to use the Usa version of the gba VC game like mi Usa console?? if i use a gba VC Eur will not work??
     
  12. Garrincho

    Garrincho GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2015
    Messages:
    173
    Country:
    Uruguay
    Question, any risks installing these CIAs to sysnand? I should first inject FBI into the sysnand's HnS, no?
     
  13. Nyannurs

    Nyannurs GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    478
    Country:
    Germany
    it might, it might not, you're free to try.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    as far as i am aware, not really, no. there are little to no risks
     
  14. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    I don´t know what´s that of injecting fbi... i just run the homebrew channel and then, i launch fbi, after this i just install the cia file and that´s it... i mean i do that for GBA VC cia´s
     
    Nyannurs likes this.
  15. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    i install it in bot, sysnand and emunand but... i can´t see the game in the sysnand

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Maybe i´m doing something wrong, cause don´t work.

    PSDT: i install it in this way: first i turn on my console and launch hbc, then i load rxtools so i´m now on the emunand. In the emunand i launch fbi and install the GBA VC game on the SD and later on the Nand. Still not working

    - I don´t install it from sysnand cause when i launch Fbi don´t let me install the GBA VC game, it says, installation failed (this not happened in emunand)
     
  16. The Real Jdbye

    The Real Jdbye *is birb*
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    21,087
    Country:
    Norway
    SD and NAND do not mean emuNAND and sysNAND. NAND means the NAND you are currently on and should only be used for system titles and DSiWare which are designed to install to NAND.
     
  17. Escorpion

    OP Escorpion Balamb Seed
    Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    324
    Country:
    Colombia
    Thanks Jdbye, understood
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - QUESTION), EMUNAND, (EASY