EA Active NTSC graphical corruption

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by doyama, Jun 26, 2009.

Jun 26, 2009
  1. doyama
    OP

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Hello

    I'm wondering if anyone is having some graphical glitches in EA Active. It's good most of the time. when you do normal exercises and at the track. However I get graphical corruption with whacked out polygons everywhere when I do boxing/volleyball/punching exercises. I'm running USB Loader GX with CIOS rev 9 with the default settings.

    Any help in resolving this would be appreciated.

    Thanks,
     
  2. onionpalac

    Newcomer onionpalac Member

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Japan
    Yes, same here - exactly.
    Anyone know whats up?
     
  3. doyama
    OP

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    I put in an original Wii disc to see if that would help. It seemed to work for my first 30 minutes or so. But when I did a second workout the boxing got corrupted again.

    Are you running the NTSC-J or NTSC-U version?

    I think tonight I'll try to load it directly from the disc and see if that helps.

    My only other thought is that the NTSC-U version is scrubbed, and maybe I'd have luck with the PAL version which is not. (logically this doesn't make sense as the usb loader scrubs the disc anyways, but I'm reaching here [​IMG])
     

Share This Page