DSTWO firmware v1.05 Beta

Discussion in 'Supercard' started by Pong20302000, May 24, 2010.

May 24, 2010
  1. Pong20302000
    OP

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    Code:
    DSTWO firmware 1.05
    
    Fixed some console can not detect MicroSD problem in "auto mode".
    Usage: Please unzip and copy the firmware file to the root directory, make sure the console in "manual mode".
    Important: Please make sure the battery has enough power, it's prohibit to turn power off when upgrading.

    By the way, if you don't have this problem, there is no need to upgrade the firmware to avoid damage dstwo in power off accident

    Firmware 1.05 Link

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Berthenk

    Member Berthenk Epitome of Awesomeness

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    1,314
    Country:
    Netherlands
    Wow, that update screen actually looks pretty good... [​IMG]

    Good that they released a patch for a problem that few or no people reported though, this way less people have to keep going around with the problem...
     
  3. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Hey, that update screen looks quite cool! But what was the problem that they needed to fix, actually?
     
  4. Pong20302000
    OP

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    if you read it tells you
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    hahahaa
    since i have no problem on this so i can skip this update
    by the way, they say they might introduce EOS SP3 for SCDS1 by this week
     
  6. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    Great they're updating so fast....BUT I STILL DON'T HAVE MINE :'(
     
  7. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    [​IMG] For you.

    @elix Hopefully it comes out. It's long overdue.
     
  8. hunnymonster

    Member hunnymonster GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    184
    Country:
    United Kingdom
    I loaded up the update (but didn't follow through) to find that mine is running firmware 1.04 (which perhaps explains why only some are experiencing issues - if they have 1.02 or 1.03...)
     
  9. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    I got mine and the damn thing was faulty. [​IMG]
     
  10. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    I read it but didn't get it at first read, that's why I asked. But now I get it.
     
  11. LUGiA

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    does DSi have the autoboot problem.
     
  12. creativ

    Member creativ GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    144
    Country:
    Germany
    @LUGiA
    NO currently only DSLite's
     
  13. LUGiA

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    that good wont need to update then
     
  14. phoenixclaws

    Member phoenixclaws GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    492
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I am impressed with how quickly the SC Team is working to iron out a lot of rough spots.
     
  15. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Someone posted a video of this bug on youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=CgfgizVS_uk

    It's not a big deal, but I guess it could be annoying for some people who like to use autoboot on DS Lite.
     
  16. Pong20302000
    OP

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    least it shows there fixing all problems big and small
     

Share This Page