DS organize not working

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Primenay13, Apr 5, 2010.

Apr 5, 2010

DS organize not working by Primenay13 at 1:33 AM (946 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Primenay13
    OP

    Member Primenay13 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    265
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Im using ak2I on my dsi and none of the touch screen features are working. It wont let me use the touch screen at all! I have to use buttons. HELP!!
     
  2. Primenay13
    OP

    Member Primenay13 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    265
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Someone please help!
     
  3. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    I would have answered the question despite the fact that you didn't bother to search for the question to an answer that has been asked a few times....
    But since you're impatient too and bumped your post, my answer is "search". The answer is probably only a few pages back.
     
  4. Primenay13
    OP

    Member Primenay13 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    265
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    I already did that the only post I found was for r4 and I read but it had nothing to do with my problem at all. Im using latest version 3.112 stable and I tried older versions too.
     
  5. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
  6. Primenay13
    OP

    Member Primenay13 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    265
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Ok thanks I searched the wrong terms. Looks like theres not much hope unless I want to turn off wifi. I hope they update it.
     
  7. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    DSO is a dead project,no updates anymore,but the source code is available
     
  8. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan
    No!!! There isn't libsound nor libexception! Dragonminded breaks GPL rule!

    Anyway even if the compilation works, porting to new devkitARM should be difficult.
     
  9. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia

Share This Page