DS #1645: Ben 10: Protector of Earth (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Nov 11, 2007.

Nov 11, 2007
  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-2413^^
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I apologize - this should be #1644 on the DS release, my mistake.
     
  3. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    there has been some kind of numbering prblem at the moment from 1640 onwards (or somewhere near that)
     
  4. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    Yay.. They fixed the numbering problem.

    @shakirmoledina: Does any DS emulator run decent on your computer? Doesn't seem your processor would let you..

    ~Nero
     
  5. BakaNeko

    Newcomer BakaNeko Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I couldn't get this game to load on my M3 Simply. It would ask to re-insert the DS card.
     
  6. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    Nice info for everyone; this game needs the ARM7 fix for the R4DS/M3Simply.

    Use the Simcity (J) ARM7 patch to fix it.

    ~Nero
     
  7. BakaNeko

    Newcomer BakaNeko Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thanks MisterNero for the info. Didn't even know about this method of patching. I used google, got back some old posts about it.

    Found this site and an arm7 tool with a gui. You can even use it to extract.

    http://www.omgrofl.com/index.php

    Didn't have Simcity (j), but read another article on extracting a working rom's arm7 to be patched works just as well. FYI, I used Lego Star Wars : Complete Saga to patch.

    Time spent seeking this info out: 20 minutes. Learning something new: Priceless.

    *note: The cheat.dat won't recognize this patched rom.
     
  8. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    No problem, anytime.

    Wow... I never knew that.. I honestly didn't. Thanks for the great info! [​IMG]

    ~Nero
     

Share This Page