Dragonball Z Tenkaichi 3 Backup

Discussion in 'Wii - Hacking' started by higuys, Apr 14, 2009.

Apr 14, 2009
  1. higuys
    OP

    Newcomer higuys Advanced Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    Australia
    i used the usb backup loader the other day on an original DBZ Tenkaichi 3 disc and it backed up fine on my hdd, and allowed me to play it without any issues via the hdd. my problem is that when i burn it, i get into the game and i receive one of those system error messages, telling you to remove the disc and reboot. this happens both through the disk channel, and through backup channels, but works fine off the hdd for some reason. does anyone know how i can fix this, i've searched but i probably missed something? should i patch the ios it runs off or what? any help is appreciated. [​IMG]
     
  2. micric100

    Member micric100 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    195
    Country:
    Canada
    that's weird, i have the game, i'm gonna try that now
     
  3. higuys
    OP

    Newcomer higuys Advanced Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    Australia
    i'm gonna burn it again because my computer's been under a lot of load and the previous burns may have been interrupted.

    and i used wbfstoolv14 to extract it, so i might try another tool.
     
  4. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    The error, is it "Disc Read Error" (Which is bad burn) or "An error has occured" (Which the game has trucha on it)

    If it's the former, get better discs/burner.

    If it's the latter, launch the game through Gamma or something.

    What firmware are you?
     
  5. higuys
    OP

    Newcomer higuys Advanced Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    Australia
    i'm on 3.2. i'm just going to extract it again and burn it without anything slowing down my cpu. i can run trucha signed things and anything else that can sometimes pose a problem.
     
  6. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Yes, but what error is it?
     
  7. sionsays

    Newcomer sionsays Advanced Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Probably the disk eject error and to reset and read the user manual. I recieve the same MSG with multiple games
     
  8. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    Bad Media. Try a higher quality DVD such as Taiyo Yuden.
     
  9. higuys
    OP

    Newcomer higuys Advanced Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    Australia
    sorry for a late reply. it's just one of those errors that sionsays said, it just says error and to read the manual, just before the intro movie loads up. i use verbatim media and they've worked fine for every other game.
     
  10. sionsays

    Newcomer sionsays Advanced Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Yep, i receive the same errors for 11 out of 12 games loaded on my HDD. no one has a solution.
     

Share This Page