DQIX Setups?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by ToiletDS, Aug 6, 2010.

Aug 6, 2010

DQIX Setups? by ToiletDS at 11:22 AM (745 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ToiletDS
    OP

    Member ToiletDS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    108
    Country:
    United Kingdom
    What are the best set-ups in dragon quest IX?
    I have at the moment : Level 17 Minstrel (me), Level 11 Mage, Level 10 priest, level 13 martial artist.
    Are there any other good set ups that i can use?
    Thanks - Adam
     
  2. Didu50

    Member Didu50 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    277
    Location:
    Onett
    Country:
    United States
    My current set up is my Minstrel at level 13, My theif at level 11 and my priest at level 11 and my warrior at level 11. Its a pretty good setup IMO. They all hit pretty hard, and the priest can hit hard if he needs to, but mostly he's for healing. [​IMG]
     
  3. ToiletDS
    OP

    Member ToiletDS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    108
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm, I got further into the game and I changed my profession to warrior but it rests you to 1 so, i'm a level 9 warrior, level 17 martial artist, level 14 priestess, and a level 8 martial artist [​IMG]
     
  4. DemonicChocobo

    Member DemonicChocobo GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    Make sure one of your characters maxes shields and change it to Paladin the moment you have a chance. It is incredibly useful during the main story. Sort of loses that in post-game though.
     
  5. Didu50

    Member Didu50 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    277
    Location:
    Onett
    Country:
    United States
    Hey toilet, At which point in the game do you get to change professions for your main chracter, and does it cost any money, and can you do it whenever you want? :3
     
  6. ToiletDS
    OP

    Member ToiletDS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    108
    Country:
    United Kingdom
    It costs nothing to change it, you gotta beat the curse at coffinwell, then you unlock a new questish thing, so you can unlock the vocation changing guy [​IMG] And yes, you can do it whenever you want.

    Posts merged

    And thanks Chocobo, got the paladin [​IMG]
     

Share This Page