Downgrade or disable

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DigitalSquirrel, Nov 20, 2008.

Nov 20, 2008

Downgrade or disable by DigitalSquirrel at 2:58 AM (1,011 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. DigitalSquirrel
    OP

    Member DigitalSquirrel GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    Is there a way to downgrade from 3.4 menu? OR disable the "auto-updating" BS added?
     
  2. Phratt

    Member Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    541
    Country:
    United States
    Currently, No and No.

    Unless you already have your wii modded, then i think you can, but I'm not that Homebrew savvy.
     
  3. Banger

    Member Banger Me > | | < You ..Wanna Line dance?

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    1,783
    Country:
    United States
    Auto updating is easy to prevent, do not give the wii access to a wireless router, or block the proper site which I currently do not know off the top of my head but I know there is one... that or unplug your wii when not being used. Can't update with out any power.
     
  4. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
  5. DigitalSquirrel
    OP

    Member DigitalSquirrel GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    What if you're using a Nintendo USB wifi dongle thing? Won't it auto-update on its own while you're playing a wifi-game or something?
     
  6. night_chrono

    Member night_chrono GBAtemp Regular

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    it doesn't disable HBC 9 so if you have that just use any region changer. otherwise your boned
     
  7. DigitalSquirrel
    OP

    Member DigitalSquirrel GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    region changer? Why?
     
  8. wiiBRID

    Newcomer wiiBRID Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    Just download waninkokos cIOS Downgrader. 3.2 isn't on the list but no big deal. downgrade to anything on the list, once completed stick in a copy of Super Smash bros Brawl. It will say you need to upgrade so do so but make sure you upgrade from the disc. The disc comes with version 3.2u on it, then your good to go for homebrewing or whatever you are planning.
     
  9. Prawnmatic

    Newcomer Prawnmatic Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Australia
    Region Changer has a menu option to install 3.2 - I did this yesterday from 3.3, worked a charm. Though as previously mentioned, if you don't already have HBC installed then yeah, you're boned.
     
  10. DigitalSquirrel
    OP

    Member DigitalSquirrel GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    First: If I JUST go ahead and install a lower menu won't it cause problems? Installing a lower menu doesn't hurt it? Second: which region changer are we talking about? (URL please?) and third: is the 3.2 in this menu that we're talking about the standard US menu? Pal or whatever it is...

    (P.S) Is downgrading risky?
     
  11. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    block nus.cdn.shop.wii.com on your router.

    EDIT: i also blocked the following:

    nus.cdn.shop.wii.com.edgesuite.net
    a339.g.akamai.net
    69.22.138.25
    72.246.97.59
    69.22.138.48
    72.246.97.41
     
  12. DigitalSquirrel
    OP

    Member DigitalSquirrel GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    [​IMG] I can't block things on my router. I use a nintendo USB wifi dongle.
     

Share This Page