1. Der_Blockbuster

    OP Der_Blockbuster GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    779
    Country:
    Germany
    Hello, I was a long time AMD user, but upgraded from R9 290 to a RTX 2080.

    I'm enjoying this so far, but theres one game in Particular that I don't like how it looks.
    Rocket League.

    The problem for me is the anti aliasing, the ingame AA just sucks, back in the day, I just used the AMD Radeon Launcher and could easily change the AA to override to use SSAA.

    Now with GeForce Experience, this option is nowhere to be found
    .

    I tried changing it in the non userfriendly Nvidia Control Panel, but it literally just let's me change the same stuff like ingame.

    Heck atleast let me use anything other than FXAA, and before anyone ask, mlaa in Rocket league is not better.

    The AMD Software on the other Hand feels like a blessing.

    I hope that I'm missing something over here. And there's a easy to use solution somewhere hidden in Geforce Experience.
     
  2. azoreseuropa
    This message by azoreseuropa has been removed from public view by AlanJohn, May 19, 2019, Reason: Off topic fanboyism...?.
    May 19, 2019
  3. Der_Blockbuster
    This message by Der_Blockbuster has been removed from public view by AlanJohn, May 19, 2019, Reason: Reply to deleted post.
    May 19, 2019
  4. leon315

    leon315 POWERLIFTER
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    3,368
    Country:
    Italy
    there's ingame menu which allows you to change graphic options....
     
  5. AlanJohn

    AlanJohn くたばれ
    Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,661
    Country:
    Ukraine
    What resolution are you playing on?
     
  6. Armadillo

    Armadillo GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    4,049
    Country:
    United Kingdom
    Last edited by Armadillo, May 19, 2019
    AlanJohn likes this.
  7. Der_Blockbuster

    OP Der_Blockbuster GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    779
    Country:
    Germany
    1080p, is my Resolution.
    Yeah I already tried tinkering with NVIDIA Inspector but didn't change anything.
    I will try you settings @Armadillo thanks!

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yeah it worked!
    I'm not quite sure why you need to set the Compatibillity mode to : S.T.A.L.K.E.R Call of prypat.

    Buuuut it works.
    Interesting, is there a database of settings for different games?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Found it:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ekUZsK2YXgd5XjjH1M7QkHIQgKO_i4bHCUdPeAd6OCo/pub?output=html
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Something, Software, missing