Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Procyon

    Procyon TheRealProcyon
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,940
    Country:
    Netherlands
    How should I add new games to the list?
     
  2. FrExY_432

    FrExY_432 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    24
    Country:
    Is it possible to use homebrew with this or is it not supported?
     
  3. Procyon

    Procyon TheRealProcyon
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,940
    Country:
    Netherlands
    Partially supported, check the list of supported games, there's a tab of homebrew as well. @Robz8 can you answer my question? I asked: how should I add new games to the list?
     
  4. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    You should request edit access on compatibility list first. Then, you can write it yourself :)
     
  5. Procyon

    Procyon TheRealProcyon
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,940
    Country:
    Netherlands
    I got access, I meant: where should I add a new game, if it starts with eg an "a"?
     
  6. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    List is arranged alphabetically, just write it and then arrange it as a normal excel sheet
     
  7. Procyon

    Procyon TheRealProcyon
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,940
    Country:
    Netherlands
  8. Adah

    Adah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    6
    Country:
    France
    My ARM9 SCFG_EXT is turned off, I patched my roms I updated all files but I keep getting white screens, even with Mario kart... (Btw forgot what I said, Kirby super star eur maybe works, I just can't make it work)
     
  9. Procyon

    Procyon TheRealProcyon
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    1,940
    Country:
    Netherlands
    How many games should I test the coming days? Also what if I read somewhere "requires arm7 patch on R4DS", is a donor ROM needed?
     
  10. Samic8485

    Samic8485 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 24, 2017
    Messages:
    9
    Country:
    When I load any game it only loads a black screen and I have to hard reboot the 3ds.
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,082
    Country:
    United States
    Check the FAQs.
     
  12. 730

    730 Professional Shitposter
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    485
    Country:
    Argentina
    I'm trying to load games from an Acekard 2i. I installed both cias that come in the 7z file, dropped the files from the sdroot folder into my SD root, downloaded the corresponding pack and extracted it in my Acekard's microSD, put the .nds files in a folder named "games" in the card, did the steps for configuration, but when I press the Add Games option, I get an NDS health & safety screen, and then the screen turns white and it remains stuck there.
    Not sure if the ROMs have to be in a specific folder, maybe my card just doesn't work very well because of age.
     
  13. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,082
    Country:
    United States
    It white screens, because the version of NTR Launcher used for launching Slot-1 cards is not the Alt version.
    I have to switch NTR Launcher to the Alt version for the Acekard 2i to work.
     
  14. 730

    730 Professional Shitposter
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    485
    Country:
    Argentina
    How do I do that? I found the "Reset Slot-1" option in the settings, which says it should be enabled if you get stuck on white screens, but that didn't seem to do anything.
    Also, I saw there's a "Rom path location -> Flashcard INI location" option, though in that path I didn't find anything. Not sure if that's just for autogenerated stuff if I get it to work or what...
     
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,082
    Country:
    United States
    I said I have to switch NTR Launcher to the Alt version, not you.
     
  16. 730

    730 Professional Shitposter
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    485
    Country:
    Argentina
    Ah woops sorry
     
  17. kane159

    kane159 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 28, 2013
    Messages:
    197
    Country:
    Taiwan
    havent test this for a long time, i had report this before i set mario kart as donor rom and most of game can run first time,after exit the nds file is broken....how can i fix this? it never happened in older version :(
     
  18. Nomelas

    Nomelas GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    366
    Country:
    Canada
    I don't see 'DSTT/R4i Gold/R4i-SDHC/R4 SDHC Dual-Core/R4 SDHC Upgrade/SC DSONE loading no longer works.' in the bug tracker on github - is there any progress being made for this or is it just dead in the water at this point?
     
  19. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,082
    Country:
    United States
    Are the .nds files corrupted? If not, set Bootstrap to Official in the settings screen.
    It's dead for now.
     
    Last edited: Apr 26, 2017
  20. cudilo_o

    cudilo_o Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    France
    Cant launvh app, repeats download of new wersion and shuts down, even tho i did installed new ones thru fbi on both sysnand and emunand. Some help?, :)
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Discontinued], TWLoader,

Thread Status:
Not open for further replies.