Desmume, Wi-Fi, Mac

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by JoseSalguero, Oct 7, 2012.

Oct 7, 2012

Desmume, Wi-Fi, Mac by JoseSalguero at 7:30 AM (2,082 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. JoseSalguero
    OP

    Newcomer JoseSalguero Newbie

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    1
    Before I begin, I apologize if this doesn't belong here.
    So, I'm trying to get Wi-fi on my Desmume and have configured the firmware.
    Problem is, when I try to save the settings, I get this:
    [​IMG]
    When I try to restart to apply the changes, it just freezes.
    Am I doing something wrong? Is there a work-around? How can I use Wi-fi with Desmume on my Mac?

    Thanks.
     
  2. avenir

    Member avenir GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    maybe you should configure wifi on your nds then dump the firmware.
     
  3. LWares87

    Member LWares87 The 'Wise' Merchant

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,691
    Location:
    Colchester, England
    Country:
    United Kingdom
  4. ivobhz

    Newcomer ivobhz Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    Belo Horizonte
    Country:
    Brazil
    Actually, I don't think it freezes. It just shuts down as it says. All you have to do is restart emulation.
     

Share This Page