de blob update advice?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by caribpapi, Sep 29, 2008.

Sep 29, 2008

de blob update advice? by caribpapi at 4:21 PM (2,346 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. caribpapi
    OP

    Newcomer caribpapi Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    i wanted to know what i should do about the new de blob update on my system. i have an ntsc wii with a wiikey installed and its asking me to update, which im assuming is the 3.3 update? (im on 3.2 now)

    if this would update me to 3.3, is there anyway i can avoid this update while i can still play de blob and avoid not being able to play trucha games without some homebrew method?
     
  2. fatcamp

    Newcomer fatcamp Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    32
    Country:
    Finland
    Hmm, the pal release didn't ask me to update and I'm on 3.2E.
     
  3. caribpapi
    OP

    Newcomer caribpapi Member

    Joined:
    Mar 25, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    just checked it with wiizle diizle shiizle, its a pal update.

    sorry! close this thread now. [​IMG]
     
  4. 9thSage

    Member 9thSage GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    387
    Country:
    United States
    You could always downgrade with Anyregion Changer if you wanted to. You could also try launching it with something like GeckoOS to see if the game works fine without the update. Since it didn't ask the other guy to update though, I wonder if you just need a version of IOS that isn't on your system for the game.
     
  5. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Strange thing is that Wario Land Shake didn't ask me for update too and I'm on 3.2E (and the update is 3.3E)
     
  6. Guru-Choc

    Newcomer Guru-Choc Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Australia
    De Blob (PAL) is asking me for an update, I am on 3.2E now. I have just downgraded from 3.3E, don't really want to do that again if I don't have too. Can anyone confirm De Blob does indeed update to 3.3E, TIA.
     
  7. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    I believe that you can simply remove the update for it to work. Also, sometimes when it asks to update, it will start but will then say something like "your console is already up to date".
     
  8. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    that is only true for online updates
     
  9. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    You could be onto something there. Please disregard what I said.
     
  10. ZarathustraX

    Newcomer ZarathustraX Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    39
    Location:
    Binary
    Country:
    Sweden
    Just use GeckoOS. It will bypass the update.
     
  11. Guru-Choc

    Newcomer Guru-Choc Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Australia
    Yep, works like a charm, update bypassed. Now to train the kids to use GeckoOS all the time. [​IMG]

    /me goes hunting for more HB stuff.
     

Share This Page