De Blob NTSC freezing on loading screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by CrackedOutKid, Jul 29, 2009.

Jul 29, 2009
  1. CrackedOutKid
    OP

    Newcomer CrackedOutKid Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I'm not sure why I'm having this problem because from what I've read, it only happened to people using a USB Loader (correct me if I'm wrong). I'm using 0.3g so I'm not too sure what the problem is and any help would be appreciated. Thank you.
     
  2. pacowles

    Newcomer pacowles Newbie

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Try putting a legit Wii game in the console's drive and then boot DeBlob via USB. I had the same problem you're having and simply having a disc spinning in the drive solved it.
     
  3. Retrievil

    Member Retrievil GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    360
    Location:
    Vancouver
    Country:
    Canada
    Yep, you need a disc in the drive iirc.

    I just leave Wii Sports in there.
     
  4. ocdetective

    Member ocdetective GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    601
    Country:
    Malaysia
    Well if you guys had read the first post properly you would know he has a disc in the drive already - namely De Blob [​IMG]
    I would suggest two things - firstly get a more up to date backup launcher than 0.3g - best just now is Neogamma. If that doesnt work then I suggest you try burning the ISO again.
     
  5. CrackedOutKid
    OP

    Newcomer CrackedOutKid Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Thanks for the help, even to those that thought I was using a USB loader. I got a newer backup launcher and the game works fine now [​IMG].
     

Share This Page