Hacking D2E - Red Light - Drive just makes noise

djcraze

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 19, 2008
Messages
131
Trophies
0
XP
334
Country
United States
Hello everyone, my friend just bought the D2Pro for his D2E chip with the WiiClip.. He installed it, but he just gets a red light on the D2E and the drive just makes a clicking noise with a disk out... When he puts a disk in, the disk starts to inch while the ModChip is still lit with a Red LED. When the disk is finally in, it never gets read by the Wii.

Any ideas? Faulty ModChip? New firmware for this perhaps?


Thanks,
DJ
 

djcraze

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 19, 2008
Messages
131
Trophies
0
XP
334
Country
United States
Is D2Prog needed to do this update?


Just read it does. Thanks for the help
smile.gif
.


Edit
Hmm actually what I read says only up to D2C2.. sooo What?
 

ModchipCentral

Well-Known Member
Member
Joined
May 15, 2007
Messages
192
Trophies
0
XP
264
Country
Canada
djcraze said:
Is D2Prog needed to do this update?


Just read it does. Thanks for the help
smile.gif
.


Edit
Hmm actually what I read says only up to D2C2.. sooo What?

If he has the D2E chipset, I can guarantee you the inching problem will be solved if he removes the CLK jumper and solders the J wire manually as shown here: http://www.wii-clip.com/V4B_for_D2pro-9.htm
 

djcraze

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 19, 2008
Messages
131
Trophies
0
XP
334
Country
United States
ModchipCentral said:
djcraze said:
Is D2Prog needed to do this update?


Just read it does. Thanks for the help
smile.gif
.


Edit
Hmm actually what I read says only up to D2C2.. sooo What?

If he has the D2E chipset, I can guarantee you the inching problem will be solved if he removes the CLK jumper and solders the J wire manually as shown here: http://www.wii-clip.com/V4B_for_D2pro-9.htm

Ok, thanks! I'll pass the information off.
 
General chit-chat
Help Users
    Coto @ Coto: precalculating LUTs for maps, lights, 3D perspective LUTs, sound effects, pixel by pixel...