Copy wii discs on computer?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by thehritzinator, Jun 3, 2010.

Jun 3, 2010
  1. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    What program would u suggest? I "misplaced" my 8 gb flash drive and so i cant use a usbloader to copy the game. Is there a program?
    My dvd burner CAN burn wii games. i was lucky enuf to get one
     
  2. SirTempest

    Member SirTempest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Germany
    you need a special dvd-drive (lg 8161b, lg 8162b, lg 8163b or lg 8164b) and the software called rawdump 2.0


    edit: and nearly ever burner can burn wii discs, but only special drives can read them
    edit2: do you want to copy burned discs or retail discs? burned discs can be copied with any burning-program like nero, imgburn, alcohol...
     
  3. avernard

    Newcomer avernard Newbie

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    Greece
    What do you mean by "CAN"? All burners can burn Wii games.
    A very good program to burn iso images is imgburn (http://www.imgburn.com).

    Edit: Sorry, I think I didn't understand the question. I thought you would like to burn iso images on disc.
     
  4. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    Well on all the sites that list which special drive u need, mine is on there.
     
  5. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    How do i use rawdump? When i open the program then put the wii disc in, the program stops responding. should i wait a little bit or is it not working correctly?
     
  6. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Do you have the special DVD drive?
     
  7. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    yes i do have the special drive.
     
  8. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Are you sure? You said that you have a DVD burner, and the special drives were not DVD burners IIRC.
     
  9. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    o sorry i just realized i dont. my bad. sorry. i feel dumb. i read it wrong
     
  10. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    theres no point in making up things that are not true thehritzinator...

    you said: Well on all the sites that list which special drive u need, mine is on there.

    are hoping for a miracle or something?
    no one can help u if u make up things my friend, just pure and clean stupid
     
  11. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Do you have a home network? Ie a router that a computer and Wii both connect to?
     
  12. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
    I wasnt making it up. I read the numbers wrong. Dont assume i make stuff up. Just because u lie, doesnt mean everyone does
     
  13. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    I'll ask again- do you have a home network with a router that your Wii and PC both connect to?
     
  14. thehritzinator
    OP

    Member thehritzinator GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    125
    Location:
    Hogwarts
    Country:
    United States
  15. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Well if you did there is an application that you run on your Wii that dumps the game over WiFi- but if you don't use it then I suppose there's no point.
     
  16. Digital1980

    Member Digital1980 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    499
    Country:
    United States
    lol, just dump with superdump and be done with it. geez
     

Share This Page