Copied games Roll

Discussion in 'Wii - Hacking' started by slynnw62, Dec 28, 2008.

Dec 28, 2008

Copied games Roll by slynnw62 at 7:48 PM (597 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. slynnw62
    OP

    Newcomer slynnw62 Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hi I am new here and I installed the homebrechannel and the gamma game launcher I downgraded to version 3.2U Now when I try to play a copy the screen on the tv rolls. What did I do wrong?
     
  2. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    You played a PAL game.

    Force NTSC in settings.
     
  3. slynnw62
    OP

    Newcomer slynnw62 Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    when I go into the menu and force ntsc and then load the game I get an error message that says:

    An erro has occurred.
    Press the Eject Button, remove the game disc, and turn the power off. Please read the WII operations manual for more information.

    what am I doing wrong?
     
  4. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Nothing. Some PAL/Europe games cannot be played on NTSC/US Wiis.
     
  5. slynnw62
    OP

    Newcomer slynnw62 Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I will have to get a ntsc game and try it, thanks for your help
     

Share This Page