compression

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Ace Overclocked, Dec 3, 2010.

Dec 3, 2010

compression by Ace Overclocked at 5:36 PM (812 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    ok so i got a digimon world 3 eboot with psx2psp but i only have 375 mb free on my stick and it is 444 mb so is there a way to compress the eboot itself
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Probably not. Converting it to eboot already compresses it
     
  3. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    isn't there a way to delete 75 mb from it like deleting random less important things
     
  4. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    or is there a way to decrease bbs size? because i have a 2gb memory stick and only bbs in it
     
  5. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    You coould turn BBS into a CSO though i have no guarantees on how much that will save and it will slow loading times.
    If you could remove FMVs etc. from the Digimon World ISO you should make a smaller eboot but I have no idea how to do such a thing.
     
  6. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    my bbs is a sco(idk if it's the same thing as a ciso) but i don't care about loading time i just want digimon world and bbs together
    btw i gave you an internet
     
  7. Rankio

    Member Rankio GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Buy a 2gig memory stick.
     
  8. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    my memory stick is 2 gb but the problem is that bbs is 1.5 gb
     
  9. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    mmm some help how to make bbs a ciso?
    or deleting things from dw3?

    Posts merged

    or will i have to use the swap strategy
     
  10. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
  11. steve-p

    Member steve-p GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    503
    Country:
    United Kingdom
    sounds like your bbs still has the update files on it, kill the contents of the update folder with umd-gen - then save it as a cso with setting to 1.
     
  12. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Update folders don't take up that much memory.
    edit: just checked, update folder is only 20mb, he needs 70~mb off.
     
  13. easycrashing

    Member easycrashing GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    You could delete some audio and/or trailer videos

    Or just delete BBS off your card till you're done playing it..
     
  14. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    trailer videos?
    i will delete the update files and some random bbs things
    what do you suggest me to delete from bbs
    is there a way to delete that install game thing? because it won't work
     
  15. steve-p

    Member steve-p GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    503
    Country:
    United Kingdom
    i dont have bbs, but as far as installable stuff, it's usually in a seperate folder and 95% of the time it's a copy of files in other folders and can be deleted.
    5% of the time though, it isnt and the game reads it from the umd if it's not installed.

    so try deleting the contents of the install folder, *but keep a backup of the full version incase it wont run.
     

Share This Page