CoD Modern Warfare

Discussion in 'Wii - Hacking' started by spritefreak, Apr 14, 2010.

Apr 14, 2010

CoD Modern Warfare by spritefreak at 11:20 PM (808 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    I have been playing this game on my HDD and it has been working perfectly. I recently played the "Shock and Awe" level, and after the mission, it begins to load the next mission and freezes. This has happened now twice.

    I am wondering if anyone else has had a similar problem and if there is a fix.
     
  2. farcry15

    Member farcry15 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    225
    Country:
    United States
    i've gotten past that level with that game on my HDD, so it's probably a bad rip. try obtaining another image of the game.
     
  3. TheWarDragon

    Banned TheWarDragon Banned

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    i know a few ppl that have this error bu its a bit more random and not on the same lvl. Ended up being the rip they dl'd. One of hte first ones out was nuked
     
  4. Evil-Popeye

    Newcomer Evil-Popeye Advanced Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    74
    Country:
    New Zealand
    It's a common problem many people have. I presume you are referring to the nuclear bomb part? If so then to get past it you need to eject the disc as soon as the level starts to load and then stick it back in. I only had to do that but apparently sometimes you have to eject it again because the level jumps to 100% then back to 0% and tries to load again, freezing again if you do not eject it.
     
  5. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    That is the part that is freezes at....what do I do if I am playing the game off an external drive? I am not using a disc?

    Should I just get another copy?
     
  6. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    keep pressing A real fast, trust me...i didnt it and it worked
     
  7. spritefreak
    OP

    Member spritefreak GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    375
    Country:
    United States

    Seriously or is that suppose to be a joke?
     
  8. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    lol im being serious, after the nuke, just keep smashing the A button as fast, and as much as you can..if i had a capture card i would make a vid of it [​IMG]
     

Share This Page