cod bo on usb loader cfg

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by memorymod, Feb 11, 2013.

Feb 11, 2013

cod bo on usb loader cfg by memorymod at 11:42 PM (1,197 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. memorymod
    OP

    Newcomer memorymod Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    19
    Country:
    Canada
    so can I play bo (1 not 2) on vwii?
    what cios should i use?
    i got it on my original wii but wondering if theres a cios thats safe to install.
    thats all
     
  2. clay.r.08

    Banned clay.r.08 Banned

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    117
    Country:
    United States
  3. memorymod
    OP

    Newcomer memorymod Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    19
    Country:
    Canada
  4. muskieratboi

    Member muskieratboi Rydian's got some competition!

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Messages:
    379
    Country:
    Australia
    US or EU version? The US version requires some provisos to get working, especially online, which may not be supported by vWii yet.

    What cIOS are you using?
     
  5. clay.r.08

    Banned clay.r.08 Banned

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    atually i was testing cod mw3, the cod that was release after black ops 1

    but i remember they both had the same issue of freezing at begining until 257 or something was installed its been so long i forgot the exact name but both of them needed before i started using dx2 v6

    dx2 v10 vwii played cod mw3, to be perfectly honest i did not test black ops 1

    my black ops 1 and mw3 are both NTSC
     
  6. Plunt

    Member Plunt GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    143
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    I had no issue getting past the loading screen on vWii (though I did on my original Wii) online was working as well just seemed to have more of a lag than usual (could of been my connection at time of testing). Anyways, I'm using USB Loader GX using cIOS 250 (IOS57 base) have you tired switching between different base IOS's yet?(That's how I fixed the original Wii freezing issue)

    Edit: sorry reread OP, I used d2x v10 beta 52 vWii
     
  7. memorymod
    OP

    Newcomer memorymod Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    19
    Country:
    Canada
    sorry i just tried usb loader gx after i commented and it worked sorry again :P
     
  8. Hezkore

    Member Hezkore GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    132
    Country:
    Sweden
    Using iOS 250 works for me in both Black Ops and MW3, but online doesn't seem to work.. or no one is playing I guess?
     

Share This Page