cIOS_installer help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Gh0stface0, Feb 27, 2009.

Feb 27, 2009

cIOS_installer help by Gh0stface0 at 11:49 PM (877 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Gh0stface0
    OP

    Newcomer Gh0stface0 Newbie

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    i recently downloaded backup loader 03 gamma from wiigator and put it on my wii fine, for it to you need "cIOS" i got the installer and i go to install it but when it says "push A to accept (TAKE THE RISK)" the wii or the wiimote stops responding and i press A but nothing happens.
    Before this though my wii would not find my wiimotes at all, the blue lights kept flashing but the wii couldnt find them, i took the sd card out and the wii found them straight away
    I think these things might be link but ime not sure, can anyone help me?
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    A memory card in slot 2?
     
  3. Gh0stface0
    OP

    Newcomer Gh0stface0 Newbie

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    erm..i have two game cube memory cards one in slot a and one in b the one in slot b has never worked though "it says it needs formatting then says it was not formatted"
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    What i meant is:

    When you use a software that has usb gecko debugging feature or is related to usb gecko in any other way, having a gamcube memory card in slot 2 will result in a mess. That's all PatchMii clones(IOS/cIOS installers), AnyRegionChanger(?), Gecko OS, Gamma and lots of others.
     
  5. Gh0stface0
    OP

    Newcomer Gh0stface0 Newbie

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    thankyou i took out the memory card and now it works perfectly [​IMG]
     

Share This Page