Chrono Trigger DS Problem

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by DokiDoki98, Jan 5, 2009.

Jan 5, 2009

Chrono Trigger DS Problem by DokiDoki98 at 5:28 PM (768 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. DokiDoki98
    OP

    Member DokiDoki98 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    394
    Location:
    Behind you
    Country:
    United States
    I recently got an AK2i and DSi, however when I try to play CTDS(J), it is in Japanese, I know about the default language thing, but how do I change the language in game.



    Does the USA CTDS use only english, or are there other languages
     
  2. Legobot

    Member Legobot GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    168
    Location:
    Wherever the wind takes me
    Country:
    United Kingdom
    In the cheats file there should be an option to select languages.
     
  3. Rod

    Member Rod GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    339
    Country:
    Brazil
    Options -> 4th tab -> Language
     
  4. DokiDoki98
    OP

    Member DokiDoki98 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    394
    Location:
    Behind you
    Country:
    United States
    how do I access options


    EDIT: fix'd
     

Share This Page