chip and loader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rally1, Nov 19, 2008.

Nov 19, 2008

chip and loader by rally1 at 9:08 PM (802 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    can i run a chip and back up loader on the same wii. if so how.
    many thanks
     
  2. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    Yes you can.

    Read the read me files [​IMG]
     
  3. rally1
    OP

    Newcomer rally1 Advanced Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    52
    Location:
    somerset
    Country:
    United Kingdom
    many thanks Slimmmmmm
     
  4. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    why on earth would you plan on wanting to use 3x speed backup loading when your modded, and your drive is set to read the correct speeds. hmm takes al sorts
     
  5. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    I thought the same. Did you know though that if you have some chips (WiiKey v1 with 1.9g or s) then you revert to 3x no matter what settings say.
    This can only be avoided by staying at 1.9b, but by doing so you can't play SMG or SSBB etc.

    imho 3x is bad for the drive, or at least the switching between speeds.
     
  6. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    why the F**K would anyone switch to 3x speed anyway, that PUZZLES ME BADLY!
     
  7. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    Anyone using the backup loaders is using 3x speed.
     
  8. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    i'm pretty sure everyone knows that by now... [​IMG]
     

Share This Page