castlevania:OoE problem

Discussion in 'R4 DS' started by awed, Oct 22, 2008.

Oct 22, 2008

castlevania:OoE problem by awed at 6:27 AM (848 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. awed
    OP

    Newcomer awed Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Singapore
    Castlevania plays just fine, but everytime the game is turned off, this problem occurs. when the DS is turned on, the r4 menu is corrupt and i have to format the Microsd card all over again. i've done this about 3 times since this morning and it's really getting on my nerves. does anyone encounter the same problem or have any solution to this? any help is REALLY appreciated. i'm using version 1.18 of the firmware, by the way. [​IMG]
     
  2. Slippy

    Newcomer Slippy Advanced Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    75
    Location:
    NE USA
    Country:
    United States
    You scared me with that, but I just checked and mine isn't corrupted, though I've only played once.
     
  3. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    Could be a dodgy mem card how long have you had it??

    suggest maby try another one if you have had this one for a long time [​IMG]
     

Share This Page