1. b17bomber

    OP b17bomber GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    587
    Country:
    United States
    It has'nt been that annoying, since I usually power off and play one game at a time. But is there anyway to fix this? I'm sure my 2i is legit, it only says it might not be when I try to exit out of a tame with stat select a+b+whatever.
     
  2. XAlexBlitz209X

    XAlexBlitz209X GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 12, 2011
    Messages:
    156
    Country:
    United States
    Try to format your sd card in FAT32
     
  3. dobbelsteen1990

    Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    23
    Country:
    Netherlands
    Had the same problem fixed it by updating to the latest firmeware.
    http://filetrip.net/file.php?id=25143

    Hope it helpes
     
  4. molh394

    molh394 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    211
    Country:
    Senegal
    Yes, some versions of AKAIO (v1.8.6) in particular had problems with soft reset, but they were fixed from v1.8.6a onwards. So just do what dobbelsteen1990 said above and it should be fine. [​IMG]
     
  5. NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU

    NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU Now with extra redundancy!
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    859
    Country:
    Update to 1.8.7 AKAIO, and format it to FAT32 with Panasonic SD formatter. Maybe there is a file missing in the firmware that has been moved or deleted?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - valid, reset,