Can't Reproduce Can't seem to be able to insert images into my posts?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Thrittingsloats, Sep 13, 2015.

  1. Thrittingsloats
    OP

    Thrittingsloats Newbie

    Newcomer
    9
    9
    Sep 12, 2015
    United States
    When I click the Image button above the textbox when I'm posting, and paste an image URL into it, nothing happens. The picture doesn't appear in the textbox and when I preview my post, no picture is there. I'm new to these forums so maybe it's just because I'm a noob, but does anybody know what might be going wrong?
     
  2. Sicklyboy

    Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Global Moderator
    5,712
    4,674
    Jul 15, 2009
    United States
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Can you post an example url of a picture you're trying to post?
     
    Thrittingsloats and HaloEffect17 like this.
  3. Thrittingsloats
    OP

    Thrittingsloats Newbie

    Newcomer
    9
    9
    Sep 12, 2015
    United States
  4. _v3

    _v3 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    516
    255
    Oct 12, 2013
    Croatia
    click on the image icon

    [​IMG]

    and then paste the Direct Link to the image.




    In your case it would be. [​IMG]
     
  5. TecXero

    TecXero Technovert

    Member
    2,814
    906
    Apr 13, 2014
    United States
    Mainframe
  6. Thrittingsloats
    OP

    Thrittingsloats Newbie

    Newcomer
    9
    9
    Sep 12, 2015
    United States
    Sorry for the really late reply... been pretty busy. Well I tried it just now and it suddenly works so I guess that's good :P. Thanks for the replies everyone.
     
    Sicklyboy likes this.