1. joe_263

    OP joe_263 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Hello

    I bought TvC today, so I decided to do a System Update from 3.4 to 4.2.
    I had to reinstall HBC and dvdx using bannerbomb.
    I tried reinstalling MIOS patcher for the gc backup launcher but everytime I load the app,
    I get a black screen. I really don't know what I have to do now. I googled my problem but I'm clueless. [​IMG]
    If someone could help me, I'd really, reallllllllly appreciate it!!!

    Thank you
     
  2. guitarloser85

    guitarloser85 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    You need to have Waninkoko's cIOS 38 version 17 installed for the patcher to function properly. If you updated through the system menu, then it installed stubs to IOS 249, 250, 222...blah blah blah. You need to delete them using dopmii and install then install the cios with this installer: http://www.megaupload.com/?d=07O5TMZ7
    Good luck dude
     
  3. joe_263

    OP joe_263 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    I'll try to check that tomorrow. Thanks for the quick reply!
     
  4. joe_263

    OP joe_263 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    Hello,

    I uninstalled the STUB IOS202,222,223,249 and 250 using DOP-mii.
    Then, I download Waninkoko's cIOS38 rev 17.
    I reinstalled IOS249.
    I reinstalled MIOS patcher
    However, I'm not given the option to reinstall STUB IOS 202,222,223 and 224. Is that normal?
     
  5. joe_263

    OP joe_263 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    I forgot to mention that I can't play Tatsunoko vs Capcom anymore because it forces me to update, BUT I
    can navigate in the Wii shop channel.
     
  6. Krestent

    Krestent What to post?
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,953
    Country:
    United States
    Launch the game through a loader or use the "Disable Disc Updates" StartPatch/Priiloader hack
     
  7. joe_263

    OP joe_263 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Canada
    It works perfectly. Thank you!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - install, patcher,