Can't get my Acekard to work

Discussion in 'Acekard' started by Risendevil, Mar 20, 2010.

Mar 20, 2010
  1. Risendevil
    OP

    Newcomer Risendevil Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Singapore
    Just bought it yesterday. Followed the guide in AKAIO wiki etc. Whenever I place my acekard is slot-1, it shows 'ds card not found'. =[
    Tried switching memory card and my slot-1 works perfectly for my R4.
     
  2. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    If its an AK2i on a DSi, make sure its updated with the 1.4 fix.

    If its an AK2.1 on a DS Lite or its an AK2i on an DSi with a 1.4 fix, you may have a faulty bootloader. If so, send it in for a replacement. But before you do that try the paper trick. the contacts may not be hitting the DSi very well.
     
  3. Risendevil
    OP

    Newcomer Risendevil Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Singapore
    Mine is AK2i on a DS lite. The paper trick doesn't work too. D;
     
  4. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    It's not unusual for Acekards not to work directly out of a box. Try cleaning the golden contacts with a soft cloth.
     

Share This Page