Can't get a certain game to work I'm on 3.65.

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by Bubbypop, Jul 7, 2019.

  1. Bubbypop
    OP

    Bubbypop GBAtemp Fan

    Member
    5
    Dec 21, 2015
    But the game is 3.68 from pkgj but I've tried the patches and everything but I get a c1-6703-6 error?
     
  2. RikuNoctis

    RikuNoctis GBAtemp Regular

    Member
    4
    Jul 4, 2018
    Japan
    Millenium Castle Brunestud
    Which game? Version of the game? Region?

    Are you properly using reF00D? Latest version, too?
     
  3. CTR640

    CTR640 GBAtemp Regular

    Member
    3
    Nov 24, 2018
    Netherlands
  4. Condarkness_XY

    Condarkness_XY GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 23, 2018
    United States
    Where I want to be
    You need to install this first and then refood before trying a game on different firmware.
     
  5. Bubbypop
    OP

    Bubbypop GBAtemp Fan

    Member
    5
    Dec 21, 2015
    Ok sorted it thanks
     
  6. AbbaTheHorse

    AbbaTheHorse Newbie

    Newcomer
    1
    Friday
    United Kingdom
    Hi there

    I'm running 3.65 Enso and have happily played several Vita games downloaded from NoPayStation, using the latest build of NoNpDRM.

    I downloaded a few newer titles yesterday (specifically FullBlast) and got the c1-6703-6 error as stated by the OP.

    So I installed AutoPlugin and had that install ref00D. I then copied the keys.bin file i downloaded in the root of ur0:/tai.

    My ur0:/tai/config.txt looks fine, with the entry for ref00D listed after that for NoNpDRM and I don't have a uk0:tai directory.

    However, I still can't run the newer games and still get the error c1-6703-6. I'm sure I'm missing something ovbious, but all looks good.

    Am I being stupid? :)

    Thanks to anyone that may be able to help,

    ATH
     
    Last edited by AbbaTheHorse, Jul 12, 2019 at 9:57 AM
  7. kaymynd

    kaymynd GBAtemp Fan

    Member
    4
    Sep 19, 2018
    United States
    I think autoplugin already installs the keys.bin file for you, if it's still not working try deleting the plugin and reinstalling it through autoplugin.
     
  8. AbbaTheHorse

    AbbaTheHorse Newbie

    Newcomer
    1
    Friday
    United Kingdom
    Hey, thanks for that. I tried uninstalling it and manually deleting keys.bin, and then reinstalling using AutoPluin, but still no joy :(

    Thanks anyway!
     
  9. kaymynd

    kaymynd GBAtemp Fan

    Member
    4
    Sep 19, 2018
    United States
    No problem, and it could be one of your installed plugins causing the issue, or maybe there's multiple tai folders.