can i

Discussion in 'Acekard' started by hasboon, Jun 20, 2009.

Jun 20, 2009

can i by hasboon at 4:43 AM (714 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. hasboon
    OP

    Newcomer hasboon Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    52
    Country:
    United States
    can i update my dsi and still have the acekard work
     
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    Currently, yes but it may not be true in the future.
     
  3. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Please refrain from using such titles as "help" or "can I do this". Include some information in your title next time.
     
  4. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    update your dsi? update what? from DS? or from dsi to some other thing like dsiiii???
    acekard? acekard akaio or ak2i???
    moar info plzzzzz
     
  5. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    The DSi has an updatable firmware, he's wondering if the update will block the use of his flashcart, the Acekard 2i, which it wont. Yet.
     
  6. jackdanielchan

    Member jackdanielchan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    539
    Country:
    Japan
    The Acekard 2i can circumvate updates used similarly to the language update, but Acekard said they might not create any kernel updates that attempt to pass the DSi firmware.
     
  7. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States

Share This Page