1. milhousevanhouten

    OP milhousevanhouten GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    192
    Country:
    Netherlands
    I have cfw on my O3ds xl version 11.2 is it safe to update it to 11.3
     
  2. proflayton123

    proflayton123 Sakura思い
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    6,032
    Country:
    Japan
    Luma3DS/A9LH? Yes.

    RxTools or others? no.
     
  3. Redferne

    Redferne GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    845
    Country:
    United Kingdom
  4. proflayton123

    proflayton123 Sakura思い
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    6,032
    Country:
    Japan
    Don't post bs like this it confuses people..
     
  5. milhousevanhouten

    OP milhousevanhouten GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    192
    Country:
    Netherlands
    fck life how do I connect to the internet now?
     
  6. proflayton123

    proflayton123 Sakura思い
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    6,032
    Country:
    Japan
    What is your current set up on your O3DS ?
     
  7. Redferne

    Redferne GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    845
    Country:
    United Kingdom
    I removed it. But seriously I wondering how I can confuse someone that can make a simple search before posting and obviously don't care to remotely understand what he installed on his console.
     
  8. milhousevanhouten

    OP milhousevanhouten GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    192
    Country:
    Netherlands
    I have luma cfw and armloader shit
    freeshop soundhax


    11.2

    idk how to discribe

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I searched for it but I'm milhouse I'm a anoying weiner

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    the hell is rxtools
     
  9. proflayton123

    proflayton123 Sakura思い
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    6,032
    Country:
    Japan
    Yes you can update to 11.3, just update Luma to latest.
     
  10. Xiantyl

    Xiantyl Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    Make sure your Luma is up to date. I updated to 11.3 today and everything works fine even NTR with the latest preview.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - update,