1. wokolo

    OP wokolo Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 4, 2017
    Messages:
    1
    Country:
    Hola a todos:

    Tengo un problema con el juego, hace dias descarge el nuevo zelda atraves de NusGrabber en la version Europea y bajo todo y instalo su parcho, pel problema es que no me permite hacer cambio de idioma al espanol y me deja automatico en ingles tambien lo trate de hacer a traves de la consola colocandolo todo en espanol y cuando lo voy a correr de nuevo no hace nada de cambios en su sistema. Aver como me pueden ayudar en esto. Actualmente estoy usando para que el juego suba el Mocha.

    Saludos
     
  2. Ryccardo

    Ryccardo watching Thames TV from London
    Member

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    7,402
    Country:
    Italy
    The game probably uses different resources based on both language and region, so it's trying to load an "American Spanish" language which is not in the European version and it just uses the game's default language

    Use the American version instead (assuming it has Spanish, which may not be true)
     
  3. VinsCool

    VinsCool Persona Secretiva Felineus
    Moderator

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    14,240
    Country:
    Canada
    American release has both Spanish and French in it, so it's all good.
     
  4. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    526
    Country:
    Oh the joys of speaking Spanish.
    Spoiler is in Spanish. inb4 warning.
    La version Europea no tiene Español. Descarga la version Americana. Tiene Español y otros idiomas si lo necesitas.
     
    Last edited by Red9419, Mar 5, 2017
  5. pasionporelrojo

    Newcomer

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    11
    Country:
    Silly question. I thought I was playing EUR version, but I'm playing in Spanish, so I guess it's USA version the one I have installed. Is there any way to check with one I have? For the future updates, DLC, etc.

    Same question in Spanish:
    Pregunta tonta. Yo creía tener instalada la versión EUR, pero si dices que no tiene español, y yo estoy jugando en español, debo tener la USA. ¿Hay alguna manera de poder ver que versión tengo? Para los futuros updates, DLC, etc.
     
  6. Patodox

    Patodox GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 11, 2015
    Messages:
    272
    Country:
    Cote d'Ivoire
    The EUR version has EUes spanish (español ibérico), the USA version has USes (español latino). The EUR consoles can be configured in EUes, the USA consoles can be configured in USes.
    In your case, playing the EUR gfame version on EUR console = you have the game in español ibérico
     
  7. pasionporelrojo

    Newcomer

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    11
    Country:
    Ok, @Red9419 wrote in this thread that EUR version didn't have spanish, so I was confused :)
     
  8. Red9419

    Red9419 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    526
    Country:
    Whoops my bad. Thought the eur version didn't have Spanish
     
  9. pasionporelrojo

    Newcomer

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    11
    Country:
    No problem at all, it's just I was "sure" I installed EUR version, and I'm pretty noob here, so I was like "oops, it seems I did it wrong" :D
     
  10. BORTZ

    BORTZ The Amazing
    Supervisor

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    13,149
    Country:
    United States
    Our website has a strict "English Only" policy when posting on our forums. I am sorry if you do not speak English, but those are our rules. Please consider this when making a post.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - español, lenguaje, Cambiar