1. Fazliserin

    OP Fazliserin Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    Got a O3dsXL with firmware version 7.xx

    i already had the gateway installed and everything but after not playing for several months, it started giving me an error. now im trying to redo all of this but the browser exploit is not working(stuck at loading)

    can anyone help?

    i have a original gateway blue and red card.
     
  2. kennyhi123

    kennyhi123 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    183
    Country:
    United States
    try updating your 3ds to 9.0-9.2
     
    Last edited by kennyhi123, Nov 30, 2015
  3. TheKawaiiDesu

    TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,436
    Country:
    Korea, North
    Try to erase all the browser's data (browser > settings > scroll down > erase all data), it should work after that :)
     
  4. Fazliserin

    OP Fazliserin Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    sadly it still doesnt, i even formatted my 3ds. still nothing..

    thanks for the help though guys!
     
  5. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,470
    Country:
    United States
    The link may be down try one of the alternative ones
     
  6. Fazliserin

    OP Fazliserin Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    like which one? i could only find the go.gateway one and the scmods one but the scmods is a invalid url?
     
  7. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,470
    Country:
    United States
    Check over at max console; they usually have alt links
     
  8. N64

    N64 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    425
    Country:
    United States
    I had the same issue on mine. Is yours a limited edition one by any chance?

    here's a quote from the repo

    source: https://github.com/yellows8/3ds_browserhax_common

    mine happened to be this... I ended up using oot3dhax to get brew working
     
  9. Fazliserin

    OP Fazliserin Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    nope its not, the strange thing is it was working a couple months ago...
     
  10. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,470
    Country:
    United States
    That's n3ds only
     
  11. N64

    N64 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    425
    Country:
    United States
  12. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,470
    Country:
    United States
    Browser hax works on 9.0+
     
  13. Fazliserin

    OP Fazliserin Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    sadly i think its impossible to do anything without cubic ninja
     
  14. N64

    N64 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2014
    Messages:
    425
    Country:
    United States
    use oot3dhax... best buy has it on sale right now (b1g1 50% off)... and get an action replay powersaves from ebay. no need for browserhax then :)
     
  15. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,470
    Country:
    United States
    What?!? You can use rxtools dev mode then install the 9.2 updates.

    O3ds almost never needs CN

    Or use rxtools for free?
     
    kennyhi123 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Browser, exploit, working