Bricked wii by theme

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by nintendometalhea, Aug 5, 2009.

Aug 5, 2009
  1. nintendometalhea
    OP

    Newcomer nintendometalhea Newbie

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    a house
    Country:
    United States
    i installed a theme and bricked my wii. so far i heard i can send to nintendo or use a autoboot disc. if i need autoboot disc could u provide a download link for the files
    heres vid link:http://www.youtube.com/watch?v=NnM4T544zRA&feature=related
     
  2. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    Do you have Bootmii as a boot2 replacement? This would make things a lot easier. If not, did you at least have preloader....
     
  3. lostdwarf

    Member lostdwarf GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    1,071
    Location:
    ENGLAND
    Country:
    United Kingdom
    exactly what made you brick, step by step please as i am thinking about playing with themes myself.
     
  4. nintendometalhea
    OP

    Newcomer nintendometalhea Newbie

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    a house
    Country:
    United States
    well i do have preloader.
    i heard i need a dvd-r disc and load some files on it to start the wii menu wat files should i put? [​IMG]
     
  5. HostileJava

    Newcomer HostileJava Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Preloader should let you boot directly to the homebrew channel, hold reset down while pressing power to get into preloader. I'm assuming you have the homebrew channel installed? If so then boot to homebrew, use whatever program you used to install the theme (I use mymenuify), and try installing another theme, to overwrite whatever theme "bricked" the wii, or run waninkoko 4.1 updater. Remember, when installing themes, they have to be designed for the system menu version you have. And once you get it working again, please install bootmii and make a backup.............
     
  6. nintendometalhea
    OP

    Newcomer nintendometalhea Newbie

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    a house
    Country:
    United States
    Well i tried tht method but it didnt work [​IMG] Should I Just Try Auto boot Disc? [​IMG]
     
  7. Lion640

    Newcomer Lion640 Member

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    United States

Share This Page