Brawl Save

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by airpirate545, Nov 22, 2008.

Nov 22, 2008

Brawl Save by airpirate545 at 5:03 PM (1,113 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. airpirate545
    OP

    Member airpirate545 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    United States
    Is there any way to install brawl saves with just an sd card and a wii? I just got my new wii after my old one got stolen and since its my birthday my friends are coming over so we can Brawl but I dont have my old save. Also, i dont have HBC or any of that datel powersave stuff. Is there any way!?
     
  2. india3

    Newcomer india3 Advanced Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    India
    no, you need the twilight hack to do it...
     
  3. AetherMaster

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    What region is your game? I'll give you the powersave.
     
  4. airpirate545
    OP

    Member airpirate545 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    United States
    NTSC. What can I do with a powersave if I don't have that powersave thing by Datel o.O.
     
  5. AetherMaster

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    You don't need the powersave manager for this, since I have it. It'll be a data.bin (Wii Save file) that you can copy to your console normally. just extract this archive to the root of your SD card (not in any folder) [​IMG]

    http://www.megaupload.com/?d=TSTXUP7Z
     
  6. airpirate545
    OP

    Member airpirate545 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    757
    Country:
    United States
    Thanks man worked like a charm [​IMG]
     
  7. inuyasha09

    Newcomer inuyasha09 Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    47
    Country:
    Australia
    Hey, AetherMaster do you by any chance have
    japanese powersave?
     
  8. AetherMaster

    Member AetherMaster Aether

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    My Powersave manager claims there not to be any powersaves for any Japanese games at all. Sorry, no.
     

Share This Page