Boot.eng to defaulty.nds

Discussion in 'M3 Adapter' started by AeroHex, Dec 9, 2008.

Dec 9, 2008

Boot.eng to defaulty.nds by AeroHex at 4:40 AM (1,015 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. AeroHex
    OP

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    i don't care if a can or cannot do this but i would like to update my tripple boot with the new itouch firmware
    i tryed to rename it from boot.eng to defaulty.nds but it hangs on loading screen


    thanks.
     
  2. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    If I recall correctly all you have to do is replace the itouch folder.
     
  3. AeroHex
    OP

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    i just figured that out.... [​IMG]
    why do i keep doing this
    sorry for all that

    edit: can i just replace the system folder for sakura and m3 real like itouch too or will it stuff up?
     
  4. dohclude

    Member dohclude GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    384
    Location:
    The Patch Walks!
    Country:
    United States
    I just tried replacing the iTouch folder and I got a black screen when trying to boot iTouch with the triple loader (iSakuReal).
     
  5. AeroHex
    OP

    Banned AeroHex Banned

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    Australia
    well can i?
     
  6. dohclude

    Member dohclude GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    384
    Location:
    The Patch Walks!
    Country:
    United States

Share This Page