Blue light in WadManager 4.2E

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ftp21, Oct 8, 2009.

  1. ftp21
    OP

    ftp21 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 9, 2009
    Italy
    Hello
    For my error i've update my wii from 4.1+cioscorp to 4.2E and after i've formatted the console but the firmware is turned to the 4.2E [​IMG]

    Now whit bannerbombv2 i've installed hbc dvdx and bootmii

    Now i copy cboot2 in the sd root

    Now i exec HBC and pres on Launch BootMii

    My wii reboot, the cd "blue light" flash and the screen is black

    If i boot without SD wii boot normally

    anyone can help me?
     
  2. xzxero

    xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Member
    3,831
    28
    Jul 18, 2008
    United States
    SB
    your moving the wrong folder man, read carefully next time.

    and the guide is updated so no need for cboot2 thanks to da_letter_a
     
  3. FenrirWolf

    FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,346
    326
    Nov 19, 2008
    United States
    Sandy, UT
    The new TBR works on virgin 4.2 systems? Cool...
     
  4. xzxero

    xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Member
    3,831
    28
    Jul 18, 2008
    United States
    SB
    yea check out the guide, its updated to support it
     
  5. ftp21
    OP

    ftp21 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 9, 2009
    Italy
    ok but when i want start TBR in my HBC menu there aren't apps

    In the sd apps folder exist


    why?
     
  6. vettacossx

    vettacossx Wii Theme Team Founder

    Member
    1,329
    32
    Sep 19, 2008
    Right Behind You! Uh Oh!
    well i havent used this (im on 3.2) but i read yesterday that it renames the apps folder and said if you had a attachment to it back it up go read DS letter's post bro [​IMG] i had no interest in this and still ran across that info im sure you will find it (page 1 or 2 of the wiihacking section bud) but yeah the apps directory changed in the new one...
     
  7. ftp21
    OP

    ftp21 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Jun 9, 2009
    Italy
    Ok i've put all files in a USB pen and it work [​IMG]