Black squares in rxMode sysnand.

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by VegaRoXas, Oct 11, 2015.

  1. VegaRoXas
    OP

    VegaRoXas GBAtemp Regular

    Member
    290
    158
    Mar 29, 2015
    Gambia, The
    This only happens rxMode in sysnand. When i boot up rxMode it says that new software was added, but it's just a black square.
    Opening it just loops that Nintendo 3DS screen.
    [​IMG]
    How can I remove them?
     
  2. RustInPeace

    RustInPeace Samurai Cop

    Member
    3,108
    2,478
    Oct 13, 2014
    United States
    I have that on emunand only, and just one black square.
     
  3. Earth97

    Earth97 GBAtemp Regular

    Member
    274
    49
    Aug 18, 2015
    Italy
    That happened to me, too. I had installed a .cia in the NAND (FBI Destination: NAND). You should find that file and delete it.

    Reinstall your firmware version. That worked for me (I had only 3 black squares, though). Have you installed system files recently?
     
  4. RustInPeace

    RustInPeace Samurai Cop

    Member
    3,108
    2,478
    Oct 13, 2014
    United States
    The only cia I know I installed on NAND was for manually downgrading mset. I did that on 2DS and no black screen on emunand. I know for the second 3DS, that it appeared after installing FBI with FBI. I used the H&S version to install a newer one. But on 2DS, I did the same thing, no black box.
     
  5. Earth97

    Earth97 GBAtemp Regular

    Member
    274
    49
    Aug 18, 2015
    Italy
    Well, that happened to me when I installed the Spider 1.7567 on my Old3DS sysNAND. I can't say, try uninstalling the non-H&S FBI.